Bellenblazen

Voor Koningsdag hebben we besloten om zelfgemaakte bellenblaas te verkopen, in Maastricht. Volgens het idee van Josette & Bart Vos – trouwens Fien, hun dochter, doet ook mee aan School at Sea. De lege glazenpotten kregen we van De Pingerhoeve in Nuth – mmm lekker eten daar!

Zelf bellenblaas voor grote bellen maken? Dat kan!
Dit is het recept:

  • 75ml Dreft
  • 1l suikerwater (1l water + 50gram suiker)
  • 5gram behangplak poeder

Goed roeren en 24uur laten staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s